L'autolesió no suïcida (ANS) és un problema de salut pública

Organització Mundial de la Salut

Notícies

II Jornada sobre conducta suïcida en joves: salut i educació, un encreuament de camins

Igualada, Catalunya

8 Novembre
2019
Intensiu DBT

València

Sept i Juny 
2019
VIII Simposio Trastorno Límite de la Personalidad

Barcelona, Catalunya

Jornada sobre Trastorn Límit de la Personalitat, que reuneix als experts més reconeguts en aquesta àrea.

30-31 Maig 2019
14 Des 2018
I Jornada sobre Conducta Suïcida en Joves

Barcelona, Catalunya

El propòsit d´aquesta jornada és sensibilitzar sobre la importància de la conducta suïcida, tant a la població general com als professionals. En concret, està adreçada a estudiants i professionals del camp de l'ensenyament i les ciències de la salut interessats per aquest tema.
Aquesta jornada també forma part d´un programa d´abordatge de la conducta suïcida per a joves, finançat per la Diputació de Barcelona i la Fundació Sanitària d´Igualada, i que està dirigit a professionals de l'educació i l´atenció primària de salut de la ciutat d´Igualada.

Sessió clínica sobre l'ANS a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Barcelona, Catalunya

El passat mes d'octubre el Dr. Daniel Vega va realitzar una sessió clínica sobre ANS a l'Hopsital de la Santa Creu i Sant Pau. 

Es van abordar diferents temes com les característiques de l'ANS, epidemiologia, la seva relació amb la psicopatolgia i el suïcidi i, per últim, l'impacte de les xarxes socials en aquest fenomen. 

A l'acte van assistir uns 30 professionals sanitaris, que van participar activament, constatant la preocupació que desperta aquest fenomen en el col·lectiu sanitari.

3
Oct
2018
27-29
Set
2018
V Congrés Internacional en Trastorn Límit de la Personalitat i trastorns associats

Sitges, Catalunya

El passat mes de setembre, alguns membres del GRETA van participar al V Congrés Internacional en Trastorn Límit de la Personalitat i trastorns associats (foto: Dr. Daniel Vega, Consorci Sanitari d'Igualada; Dra. Laia Briones, Fundació Sanitària d'Igualada). 

Aquest congrés va tenir lloc a Sitges, i va contar amb la participació de més de 700 professionals. 

Proyecto realizado con el apoyo del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en el marco del Pla Estratègic de Recerca i  Innovació en Salut (PERIS) 2018-2020, codigo: SLT006/17/00159